Ja visst låter rubriken som en paradox men det verkar som att Fremskrittspartiet har fått i runda slängor fyra gånger så många röster från invandrare jämfört med förra valet. Det om något visar väl vad själva invandrarna i Norge tycker om invandringen? Har inte sett Norges siffror för arbetslöshet m.m. men Sveriges siffror är en katastrof. Alla inser det absurda med att ha invandring till Sverige när det är nästan 500 000 arbetslösa.

Det finns människor som kommer till Sverige som ”städare”. Det var ett litet antal senast jag tittade men frågan jag ställer är: Finns det verkligen inte runt 20 arbetslösa städare i Sverige utan man måste hämta arbetskraften utomlands? Nästan 800 indiska ”IT-specialister” fick rätten att komma till Sverige för att arbeta. Är det verkligen så att det inte finns 800 arbetslösa personer bland dessa 500 000 som kunde ha fått arbetet istället?

Är orsaken att man kan få 3 indiska arbetare för samma kostnad som en svensk kostar? Men för att ”återgå” till ämnet; jag  hoppas att FrP får väldigt höga siffror i valet!

P.S. ”Främlingsfientliga” är ett nonsensord.

SvD SvD SvD SvD SvD DN VG DB DN

Annonser