Ordet ”fobi” är ytterst fånigt att använda men då alla som motsätter sig Islam kallas för islamofober kan väl alla som har något emot kristendomen, judendomen eller rent generellt andra religioner eller ateister kallas för ”fobister”. Fobi är som bekant en irrationell rädsla för vissa saker, personer m.m. Att man inte gillar totalitära ideologier så som Islam, som är klädd till en religion, har ingenting med fobi att göra.

Efter en undersökning i Turkiet har man kommit fram till att:

  • 57% inte vill bo nära en ateist.
  • 42% vill inte bo nära en person som bekänner sig till judendomen.
  • 35% vill inte bo nära en person som bekänner sig till kristendomen.
  • 18% vill inte bo nära en invandrare överhuvudtaget.
  • 57% vill inte att det finns ickemuslimer som arbetar åt turkiska säkerhetstjänsten.
  • 55% vill inte att ickemuslimer arbetar inom rättsväsendet.
  • Nästan hälften av turkarna uppger att de inte tror att judarna är lojala mot turkiska staten.

Schweiz, vars direkt demokrati jag personligen näst in till dyrkar, kommer att rösta om minaret förbud 20:e november. Om det blir ett ja till förbud skulle det inte under några omständigheter kunna klassas som ett intrång mot religionsfriheten i Schweiz. Ingen har förbjudits att utöva Islam, endast symbolen för det totalitära i Islam har förbjudits. Sidan som förespråkar ett förbud använder sig av väldigt talande bilder.

minaretban2

Här i Brandbergen kommer det troligtvis byggas en 24 meter hög minaret precis vid centrum om inte överklagan mot bygget kan stoppa det. Jag har fått verifierat att pengarna till Moskén och dess minaret kommer från Saudiarabien. Landet där wahhabismen flödar och statlig television förespråkar mord på judar m.m. Är det verkligen något vi i Sverige vill ha? Hur mycket kan man få säga i ”religionens namn” innan det blir brottsligt? Som det ser ut i dag kan man i Sverige anstifta till mord i religionens namn då Justitiekansler Göran Lambertz har sagt att det är ”ok” att anstifta till mord på judar p.g.a. pågående och historiska konflikten i Israel mot så kallade ”palestinierna”.

Följande finns med på kassetterna och cd-skivorna:

”Domens dag skall inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna skall döda dem och judarna skall gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden skall säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom.”

GoV GoV JK

Annonser