Vad ”trevligt” det är att läsa under söndagen att vi här i Haninge har nu fått uppleva det Gottsunda och Rosengård upplever konstant. Det måste vara något väldigt fel på människor som håller på med mordbränder. Jag väntar med spänning på vad alliansen + mp (som har makten tillsammans i Haninge) hittar på nu. Kanske pumpar de in mer skattepengar i ökända gettot Jordbro och sen tror de att problemet är löst.

Nu kommer väl kommunisterna i Rättvisepartiet Socialisterna som har två mandat här i Haninge gå hårt fram med all slags skräp som de vanligtvis sprider för att få ännu fler röster än de 10% de fick i förra valet i Jordbro.

Det som är glädjande är att vi Sverigedemokraterna har fått 4.7% i en undersökning gjord av Sifo. Folk börjar se att de politiska alternativen har helt smält ihop till en enda klump med i princip tre val. Vi Sverigedemokraterna, rödgrönblågråa äcklet i mitten och sen Vänsterpartiet kommunisterna. Det blir en helt annan ton mot SD från nuvarande riksdagspartierna när Sverigedemokraterna kommer in 2010.

SD_status_st

Bilden tagen från http://www.status.st. Gå dit genom att klicka på bilden för att få mer utförlig information.

SvD SvD DN GP SvD

Annonser