Thoralf Alfsson har haft en liten debatt med Peter Högberg (S) på Högbergs blogg. Det som är intressant med själva debatten är att Högberg inte lyckas specificera till Alfsson exakt vad som nu skulle ha varit rasism i Jimmie Åkessons artikel. Det är enligt Högberg själva ”tonen” som är rasistisk. Sen lyckas Högberg visa sin okunskap genom att inte kunna urskilja etnicitet och religion. Kunskap har aldrig varit socialismens starka kort.

Peter Högberg Vimmerby nationell idag

Peter Högberg Vimmerby nationell idag

Men det jag vill med det här blogginlägget förutom Högbergs okunskaper är att visa hur Högberg stödjer Nationaldemokraterna och länkar till sidor där man erbjuder ”erotisk dajting”. Ironiskt nog så står det under annonsen på följande sätt: ”Ett parti som inte anser att alla människor är lika mycket värda och ska få deltaga i samhällsgemenskapen på lika villkor är det inte svårt att ta avstånd från.”.

Som jag ser det så är inte Högberg själv för människornas lika värde genom att stödja Nationaldemokraterna. Att det är en Google-annons har absolut ingen betydelse eftersom Högberg kan hur lätt som helst göra så att vissa annonser, t.ex. från Nationaldemokraterna, inte syns på bloggen.

Annonser