Vet inte riktig vad man skall säga om Sifoundersökningen beställd av SvD. Det finns helt klart en tydlig linje från gammelmedia att kasta så mycket bajs på Sverigedemokraterna som möjligt. Jag undrar om det är nyspråk det handlar om när man skriver saker som ”Efter att SD:s Jimmie Åkesson i höstas skrivit en debattartikel med vad som statsministern med flera såg som en ”brutal” främlingsfientlighet deklarerade samtliga partier att ett samarbete är uteslutet.”

Vad är ”brutal främlingsfientlighet”? Hur är det ”främlingsfientlighet” när man skriver en debattartikel om Islam? Är det ”brutal främlingsfientlighet” när man påpekar att Islam i sig självt är brutalt och ett hot mot demokratin?

Men det roliga med den här undersökningen är väl ändå att den visar att Sverigedemokraterna kan växa mycket mer. Jag har hela tiden sagt att ju fler som får veta vad vi verkligen står för istället för att tro på vad massmedia skriver desto fler kommer att rösta på oss.

*edit*

Verkar som att SvD m.m. har anlitat en matematiker som räknade ut att 13 av 100 blir ~1/8 och inte 1/10. Även att de 15 % som svarade ”vet ej” har lagts till potten med ”ingen samarbetet med SD” visar helt klart det jag skrev ovan. För att använda SvDs logik så kan man väl säga att hela 59% inte egentligen har något emot att samarbeta med Sverigedemokraterna.

DN SvD1 SvD2 SDS

Annonser