För Ali Haddouny själv är det självklart att bara äta halalkött. Han berättar att grunden är att när man tömmer djuret på blod så försvinner även en massa sjukdomar och bakterier som finns i blodet. Därför har Gud förbjudit muslimer att äta blod och därför ska djuret tömmas.

Att den icke-existerande ”Guden” har förbjudit muslimer att äta kött som inte har slaktats på ”rätt sätt” enligt de är inget argument för att man skall tillåta djurplågeri. En annan aspekt med det här är att man vill tvinga icke-religiösa personer att äta kött som är ”rent” enligt de ”troende”. Det är en trivial sak men en princip sak för mig. Jag vill inte bli tvingad att äta halalkött. Oavsett om det har slaktats med hjälp av bedövning eller inte. Sen behöver jag vill inte påpeka att det är i princip omöjligt att få bort all blod från kött.

– Det blir ju två jobbiga saker att utsättas för. Jag tycker att man borde ändra lagen i Sverige så att man inte behöver bedöva.

Här har ni så kallade vanliga muslimer som visar klart och tydligt att de inte vill leva enligt lagarna i Sverige. Vi i Sverige skall anpassa oss efter hur muslimerna anser att saker skall skötas. Samtidigt på Uppsala universitet sitter det en person som tror på islam att Sverige borde kanske ändå särlagstifta arvsrätten för muslimerna.

Samtidigt i Frankrike.

Om de vill fortsätta att bära heltäckande slöja får de flytta till ett land där det är tradition, som Saudiarabien. – imam i Frankrike

Egentligen ville de till Skandinavien, sade några av dem i polisförhör. Ingen hade pass eller annan ID-handling, sade Korsikas prefekt Stéphane Bouillon.

Nu är väl imamen en rasistisk nazist fascist (lika bra att ta alla orden direkt) och alla vet väl varför kurderna vill till Skandinavien (läs: Sverige)?

SvD1 SvD2 DN DN2 SvD3

Annonser