Otroligt skönt, även om det inte påverkar mig direkt, att Wilders PVV blev störst i Almere och näst störst i Haag. Vad jag nu med spänning väntar på är parlamentsvalet som äger rum inom en snar framtid. Jag hoppas innerligen att PVV slår alla andra partierna med stor marginal. Om så blir fallet skulle det säkerligen hjälpa Sverigedemokraterna här i Sverige, även om hjälpen skulle bli marginell.

Islam är precis som Wilders säger en totalitär ideologi. Enda syftet och målet för Islam är att dominera världen. Dem som aktivt och i det tysta motarbetar Islam är dagens hjältar i klass med nazistmotståndarna ca 70 år sedan. Det folk med största sannolikhet inte vet är att vänstern är och har alltid varit i direkt eller indirekt förbund med muslimerna. Hitler var som bekant en vänstergalning och det finns tillräckligt många bilder på honom när han besöker företrädare för muslimerna i deras kamp (utrotning) mot  ”den store stygge juden”. Så om man blir kallad för högerextremist, som Wilders och Sverigedemokraterna, för att man bekämpar Islam och skräpet de sprider ut får man väl se det som en komplimang.

En tanke som tål att tänkas är att muslimska religiösa friskolor är hjärntvättningsläger precis i klass med Hitlerjugend. Målet är bland annat att indoktrinera små barn (psykisk misshandel) till anti-semitism. Muslimerna är, grovt draget, dagens nazister.

DN SvD GP

Annonser