Joseph Goebbels?

Judar som bor i Sverige och övriga Europa får skylla sig själva för att dem förföljs och misshandlas. Det är enda logiska förklaringen som man kan dra från Ilmar Reepalus rent utsagt idiotiska uttalanden. All prat om ”oproportionell krigföring” är helt barock! Skall man i krig se till att man är solidarisk? Alltså att en israelisk soldat skjuter 1 skott och sen är det en terrorists (Hamas) tur att skjuta ett skott? Man går i krig för att utplåna en fiende, som i Gazafallet, attackerat landet under 8 år med raketbeskjutning mot civilbefolkningen i Israel med syfta att mörda så många civila som möjligt.

Joachim von Ribbentrop?

Thomas Idergard säger att det är Sverigedemokraterna som står bakom judeförföljelsen i Malmö. Jasså? Han vill få partiet (SD) som med råge är Sveriges mest israelvänliga till att egentligen hata judar. Då måste det väl också betyda att Islam är fredens religion och att det inom Islam inte alls finns judehat ? Nja, jag undrar vad Idergard hade rökt innan han satte sig ner i soffan.

Men det är inte konstigt att Socialdemokraterna hatar judar. Nazismen var i grunden socialistisk. Lögnen om att nazism skulle vara högerpolitik är väl ändå det Goebbels sa under ett tal: ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning.”.

SVTPLAY TV4PLAY

Annonser