Läste en intressant blogginlägg där en medlem i nysocialistpartiet (Nya Moderaterna) skrev en hel del dynga främst om hur osolidarisk Sverige är och hur rik Sverige är (han har hela sitt liv fått lön från medborgarna) och därmed måste man ta emot alla som lyckas komma till Sverige vare sig dem är flyktingar eller inte.

Blogginlägget var ungefär följande (jag har själv utvecklat den en hel del):

Om man INTE accepterar invandringspolitiken som Sverige haft sedan 30 år tillbaka anser man samtidigt att alla människor INTE är lika värda (enligt nysocialisten). Att man med andra ord är en rasist för att man inte gillar förda invandringspolitiken. I och med att man är motståndare till förda invandringspolitiken så är man även persona non grata enligt nysocialisten (M) och övriga friinvandringsförespråkarna (V, MP, S, C, FP, KD) till alla debatter och diskussioner.

Men enligt samma logik måste det väl innebära att nysocialisten och friinvandringsförespråkarna anser att man inte skall ha något överhuvudtaget att göra med länder som vill begränsa invandringen då dessa länder anser att alla människor inte är lika värde (enligt nysocialisten). Med andra ord vill man som nysocialist inte ha något alls att göra med nästan samtliga länder i Europa. Innebär det inte då per automatik att man vill lämna Europeiska Unionen alt. slänga ut alla rasistländerna (rasistländer enligt nysocialisten) ur Europeiska Unionen?

Det är en så uppenbar självklarhet att alla människor är lika värda att man behöver inte upprepa det var tredje mening. Men varför måste vissa politiker, framförallt nysocialister (FP, C, M), hela tiden köra med mantrat om allas lika värde? Är det för att de egentligen inte tycker så men vill att andra tror att de tycker det? Är de skåprasister?

Annonser