Qassam

Qassam

Proportionalitet är enligt vissa att terroristorganisationer skall kunna få beskjuta Israel hur mycket de vill med Qassamraketer i syfte att mörda så många civila som möjligt. Som igår när en thailändsk gästarbetare  i Israel dog pga. raketbeskjutningen.

Bolibompamedia har en ytterst tydlig linje att försvara terroristerna istället för att fördöma attackerna mot Israel. Sydsvenskan, som kan anses spela i högsta ligan i Bolibompaligan, skriver följande om attacken som dödade den thailändska medborgaren:

En lantarbetare från Thailand blev det första dödsoffret på den israeliska sidan efter kriget i januari 2009, trots att flera hundra primitiva raketer har avskjutits från den inringade enklaven.

Sista delen av meningen kan inte misstolkas. Sydsvenskan stödjer terrorism genom att bortförklara terrorism med att skriva ”ähhh, det är väl inte så allvarligt att Israel beskjuts med raketer. De träffar ändå inte något och så är raketerna primitiva ju och så är ju dem ”inringade” där långtbortistan så det är helt i sin ordning ju och så är ju allting Israels fel ju”. Sydsvenskan fortsätter med bolibompajournalismen i artikeln genom att nämna Ansar Al-Sunna som ”extremister”. Är Hamas då ”moderata” eller? Äcklig media vi har i Sverige.

Allt i ”proportionalitetsprincipens” namn som sagt.

DN DN DN SvD SDS SDS

Annonser