Christer Mattsson visar tydligt att han inte passar som lärare. Han sprider medvetet lögner om Sverigedemokraterna för att inte nämna att han det han gör mot barn med sina lögner är ytterst omoraliskt.

Hittade en artikel där den här så kallade läraren (har han ens examen?)  inte hade intelligens nog att skilja på vad Jimmie Åkesson skrev och det Aftonbladet valde att sätta som rubrik. Bara det visar att Mattsson inte passar som lärare. För om han inte kan skilja på så grundläggande saker hur skall han då kunna förklara till elever vad kritiskt tänkande är och varför det är viktigt?

I Aftonbladet den 19/10 kunde man med partiledare Jimmie Åkessons egna ord läsa om deras rädsla för det muslimska hotet .

Betrakta själva formuleringen ”muslimerna är vårt största utländska hot”, den sammanfattar hela Sverigedemokraternas världsbild.

Det kan ske genom tvångsartad assimilering, fördrivning vilket SD förespråkade fram tills nyligen, eller ännu grövre våld.

Att det finns tomtar till lärare vet väl alla men att det finns så omdömeslösa och förvirrade människor som Christer Mattsson bådar inte väl för Sveriges demokrati. Orsaken är att han säkerligen indoktrinerar elever till att de skall ha samma åsikt som sig själv. Vem vet, Mattsson och Gullver kanske har en tävling i vem som får flest Jugend i sitt läger?

Följande säger väl allting om Christer:

Hur är det – är lärare okunniga?
– Ja, det finns en kunskapslucka

Man kan hitta allt möjligt på Facebook. Som det här:

Christer Mattsson på facebook

Christer Mattsson på facebook

GP Lärarnas SVT

Annonser