Sjunde delen av intoleransen, hotets, frihetens, fredens, kärlekens och hatets ideologi (allmänt kallat religion) islam.

Terrorism i Moskva

Terrorism i Moskva

Fråga er själva hur många självmordsbombare som har haft annan religion än islam. Eftersom svaret på min fråga är given undrar jag om det som krävs för att allmänheten skall vakna är en terroristattack mot Sverige? Människor har förlorat sin naturliga instinkt för vem som är vän och fiende. Ett exempel på en sån person är politikern Kent Persson (M) från Örebro. Det är omdömeslöst av politiker som Kent Persson att påstå att det inte är skillnad på religioner. Att alla religioner har sina fundamentalister. Enligt Kent Persson finns det lika många kristna och buddhistiska som muslimska självmordsbombare. Helt absurt! Jag vet att det finns goda kulturer och värderingar som måste försvaras men Kent Persson tycker inte så. Relativister som Kent Persson är en fara för demokratin.

Kent Perssons relativism

Kent Perssons relativism

Nina Moradi, en försvarare av terrorism, skriver på sin blogg att dagens terrorism utförd av självmordsbombare mot Ryssland är en krigsförklaring, inte terrorism. Det är viktigt att påpeka att hon inte röstar på Sverigedemokraterna. Det är jag överlycklig för. Jag vill personligen inte att människor som rättfärdigar terrorism röstar på Sverigedemokraterna.

Nina Moradi, försvarare av terrorism

Nina Moradi, försvarare av terrorism

Kent Persson och Nina Moradi verkar inte ha några problem med att barn ser ut så här efter terrorism. Terrorism utförd av muslimer.

Beslan massaker 2004

Beslan massaker 2004

En bild säger mer än tusen ord.

SvD SvD SvD SvD SvD GP SDS SDS SDS DN DN AB DN

Annonser