Rasisten Ahmed ****** har nu häktats av Lunds tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel och grovt vållande till annans död av 78-årige Inger. Bilden nedan med advokat Urban Janssons äckliga uttalande om att det är synd om den här rasistiska mördaren med arabisk härkomst gör att mitt blodtryck ligger farligt nära att orsaka stroke. Glömt inte att rasisten Ahmeds familj är nästintill lika skyldig till brottet som Ahmed. Att familjen kallar knytnävsslag mot en äldre svensk kvinnas ansikte, som hon dog av, för ”olyckshändelse” visar klart och tydligt vilken rasistisk familj det handlar om.

Urban Janssons äckliga uttalande

Urban Janssons äckliga uttalande

Dagens Nyheters ledare lyckas verkligen bra med sin rubrik ”brottslig logik”. Allting de skriver i ledaren är så ologiskt att det blir brottsligt. Snacka om ironi. Bilden nedan visar det jag reagerade mest över.

Dagens Nyheter ledare

Dagens Nyheter ledare

Det finns två alternativ om man jämför det som skrivs i bilden ovan och nedan. Antingen lever cheferna på Dagens Nyheter i en tunna eller så är det kulturellt betingat med ritualmord på barn i Uganda och albinos i Tanzania. Hur skall de ha det?

Kulturella mord i Uganda

Kulturella mord i Uganda

DN DN DN SvD SvD AB EB Erixon KVP EX SvD SvD

Annonser