Det är tydligt att svensk massmedia brottas kollektivt i samma serie och gyttja för att bli krönt som Sveriges Pravda. Det är svårt just nu att avgöra vem som leder eftersom alla kastar gyttja samtidigt i hopp om att få gyttjepokalen. Svensk media, med ytterst få undantag, kan kallas för bolibompajournalistik. Ligan/serien kan väl kallas bolibompaligan? Fast det kan kanske associeras till något bra. Jag får kanske fundera vidare på ett annat begrepp.

Tredje statsmaktens uppgift är inte att påstå att Li Jansson (M) är en nationalekonom när hon egentligen är politisk motståndare till Sverigedemokraterna. Det är inte heller ok att påstå att något som räknats fel med 1000 procent skulle vara sant. För att inte nämna att rapporten, som presenteras som sann, bygger på påhittade siffror. Skäms på dig Adaktusson.

Li Jansson (M) TV8 som nationalekonom

Li Jansson (M) TV8 som nationalekonom (bara jag blundar tillräckligt hårt så blir det sant)

Li Jansson (M) på facebook

Li Jansson (M) på facebook

Jag noterar att Kent Persson, känd bl. a. som könsstympningsförespråkare, skammordskramare, sönderpiskad politruk och misstänkt som förespråkare till det Muhammed höll på med, skriver lite väl revolutionerande att Sverigedemokraterna är ett unket parti som skall skjutas sönder. Ouch! Det där gjorde ont i mitt finska invandrarhjärta. Men vänta nu… betyder det inte att Kent Persson är en rasist nu? Snacka om ironiskt 🙂

DN DN TV8Play MND

Annonser