Pat Condell säger sanningen igen. Det är inte bara Sverige som har problem med en politisk elit som inte lyssnar på folk. Det enda de gör är att ljuga så mycket som möjligt under 6 månader för att sen efter valet helt och hållet strunta i vad folket tycker och tänker. Det finns bara en opposition i Sverige och det är Sverigedemokraterna. Alla andra partier i riksdagen har en tyst överenskommelse sinsemellan om att endast ta viktiga debatter som RUT-avdrag och vilken färg kaffebordet skall vara i riksdagen.

Det finns frågor som är oerhört viktigare.  Frågor som direkt berör Sverige som nation. Frågor som nuvarande riksdagspartierna inte klarar av eftersom deras glöd, passion och insikt för vad som är viktigt och bäst för Sverige sedan länge försvunnit.

En röst på 7-klövern är en bortkastad röst  som ger medborgarna mer av det samma gamla. LP:n som 7-klövern använder sig av är repig; dags att köpa en ny och fräsch CD. Det gör du genom att rösta på enda partiet som bryr sig om Sverige. Rösta på Sverigedemokraterna.

Annonser