Varje dag går jag upp, besöker toaletten, kokar kaffe och sätter mig framför en skärm. Och varje dag blir jag förvånad över alla stolligheterna som begås av så kallade folkvalda i Europa. Av folkvalda politiker som egentligen inte har någon intresse alls för folkets bästa utan för de handlar det om att på bästa möjliga sätt se till att man själv får det bra utan en enda tanke på hur ens handlingar påverkar folket.

Jag tror innerligen att det som krävs för att komma tillbaka på rätt spår är en återupplivad konservatism i Sverige och hela Europa. Nu tänker säkert många att ”usch, inte kan vi väl ha såna bakåtsträvande tankar igen” m.m. Saken är den att konservatism i sig är inte bakåtsträvande utan det handlar om att samhället skall inte förändras ”över natten” till något annat utan en förändring skall gå naturligt till och därmed ta tid.

Tycker att Europa har varit under socialismens hjärndöda aktivitet alldeles för länge. Det har bidragit till att folket i Europa, ofrivilligt, har omfamnat grundtankarna i socialismen. Jag har tidigare jämfört socialismen med ett virus som med tiden gravt skadar ens hjärna och jag tycker fortfarande så. Men det finns ett botemedel mot viruset och det heter konservatism.

DN DN DN DN DN DN DN DN DN SvD Telegraph Telegraph Telegraph SvD

Annonser